Gordijn advies

GORDIJNADVIES AAN HUIS

plan hier je kennismakingsgesprek

Adviseren en inmeten doe ik al jaren. Wat mij uniek maakt, is dat ik samen met je kijk naar de beste keuze voor jouw raamdecoratie. Dat doe ik bij je thuis. Ik geloof namelijk dat er geen andere plek is waar je beter advies over gordijnen kunt krijgen dan bij je thuis. De inrichting en het kleurgebruik in jouw woning is ook van belang om een goed advies te kunnen geven. Ik neem stalen mee, en wij kijken samen wat het beste bij jouw interieur past. Inmeten en monteren neem ik je uit handen. Zo weet je zeker dat de gordijnen of raamdecoratie van jouw keuze straks perfect past. Ik help je graag hierbij…

Een adviesgesprek

Je kunt gebruik maken van een advies of inmeetafspraak bij je thuis waarbij je alle stoffen kunt zien en de verschillende raamdecoratie producten. Je krijgt dan ook uitleg over de verschillende uitvoeringen en kan dan gelijk alle ramen opmeten voor een offerte. Zo kan ik je gericht advies geven op basis van jouw interieur. Daarbij ook gedacht aan de draairichtingen van jouw ramen en deuren. Wellicht heb je kiep- kantelramen. Of mocht je voor elektrische raamdecoratie kiezen…

Plissé's zijn vrijwel geschikt voor elk raam

meer weten

De juiste opties voor je keuze van je rails en je plooi

meer weten

Nieuw... de versus. Gordijnen in combi met de verticalen lamellen

meer weten

Get in touch

Je kan me telefonisch bereiken op 06 2495 9091
 per mail op info@poobolsinterieur.nl 
of laat je gegevens hieronder achter.

Neem gerust en geheel vrijblijvend contactop als je meer wilt weten over bepaalde onderwerpen, naar iets opzoek bent wat je niet kan vinden, een richtprijs wilt ontvangen, samen wilt werken met Poobols interieur of gewoon een berichtje wilt achterlaten.

Inspiratie magazine ontvangen

Ga je binnenkort verhuizen of wil je je huis restylen. Ik stuur je een stijlvolle glossy vol interieurtrends, stijladviezen en woonideeën toe... Laat bovenstaand je gegevens achter en waarom je deze gratis inspiratie magazine wil ontvangen!

Gordijnadvies aan huis

Het grote voordeel van een gordijnadvies aan huis is het gemak en de snelheid waarmee je nieuwe gordijnen gaat kiezen. Poobols interieur is een vakspecialist in gordijnen en raamdecoratie en geeft vanuit Oisterwijk in de regio Tilburg gordijnadvies op maat! Een goed advies geven kan natuurlijk het beste bij je thuis waar je de ruimtes toont en vertelt over jouw wensen. Zo kunnen we jouw stijl en smaak beter ervaren zodat jouw gordijnkeuze wordt afgestemd op je huidige interieur en je woonwensen.

Er zijn zeer veel mogelijkheden op het gebied van gordijnen en raamdecoratie systemen zoals :

 

  • Inbetweens – transparante gordijnen
  • Verduisterende gordijnen
  • Jaloezieën – hout of aluminium
  • Plisse en duetten
  • Overgordijnen
  • Rolgordijnen
  • Vouwgordijnen
  •  

De kosten voor de gordijnen of raamdecoratie die je kiest hangen af van het type stof dat je gaat kiezen of welke merk. Ook het aantal meters stof dat nodig is en de manier waarop jouw nieuwe gordijnen straks worden opgehangen of de verdere opties vaan je raamdecoratie bepalen samen de kosten voor jouw nieuwe raamdecoratie in je interieur.

Poobols interieur komt bij je thuis met een persoonlijke voorselectie van stofstalen. En om een beter idee te krijgen van hoe jouw interieur er straks zal uitzien, lenen wij graag staaltjes van al onze producten aan je uit. Een ideale manier om de weergave van het dag- of avondlicht op jouw toekomstige raambekleding uit te testen, te vergelijken en te controleren of onze gezamenlijke keuze in harmonie is met de bestaande elementen. Wel zo efficiënt en fijn!  Ook het plaatsen nemen we voor je uit handen.