Interieuradvies

Kennismakingsgesprek – gratis

In dit gesprek maken we kennis en kom ik graag bij je thuis… Zo kan ik jouw stijl en smaak beter ervaren. De inrichting en het kleurgebruik in jouw woning is ook van belang om een goed advies te kunnen geven. Neem eventueel maten op en de stalen die we bespreken laat ik achter, zodat je het rustig op je kan laten inwerken.

Het geven van advies in vloeren en raamproducten, het uitzoeken van de stof of producten bij jouw interieur, het opmeten en de prijsopgave zien we als een service en dus gratis.

  • Eventueel kunnen we restylen met bestaande meubels, toevoegen van kleur en de juiste accessoires; je zult zien dat jouw huis met niet al te veel middelen al behoorlijk kan veranderen! Indien mogelijk herpositioneren we uw meubels ter plaatse in de betreffende ruimte – Volgt er geen opdracht uit het gesprek, dan wordt er een kleine vergoeding in rekening gebracht van €95,-

kleuradvies – € 85,-

Kleur is één van de grootste sfeermakers in een interieur. Je kan er kamers visueel mee vergroten en zorgen voor heel wat sfeer en gezelligheid. Ik help je graag hoe je kleuren kan combineren en welke ruimtelijke effect je kan bereiken door kleur op een slimme manier kan toe te passen.

Volledig interieuradvies – indeling, styling of kleur – € 495,-

Dit advies vindt plaats bij je thuis. Na inventarisatie van jouw wensen, de betreffende ruimtes en de sfeer, geef ik je met behulp van kleurstalen en evt. grove schetsen alle adviezen die je nodig hebt om jouw ruimte(s) naar uw wens in te richten. Aanvullend ontvangt u van mij een uitgebreid advies op papier, geduid met afbeeldingen, toelichting en specificaties wat betreft eventueel aan te schaffen meubels, verlichting, kunst en accessoires.

Wat je kan verwachten:

  • Mondeling advies van ca. 1,5 uur aan huis
  • kleuradvies
  • materiaal advies
  • woonstijl advies
  • meubel advies
  • stylingtips
  • moodboard
  • basis shoppinglist

 

Personal Shopper

In geval van een nieuw interieur, kan het prettig zijn wanneer POOBOLS interieur mee gaat bij aankoop van meubels, accessoires of stoffering, passend in het geadviseerde ontwerp en aansluitend bij jouw specifieke wensen. Voor € 55,00 per uur (incl. BTW) ga ik met je mee naar jouw favoriete meubelzaken! Of wil je graag naar het ETC in Culemborg!

 

“ETC Expo is hét exclusieve, Nederlandse interieurplatform dat inspireert, informeert en initieert in een stijlvolle, creatieve omgeving. Op ruim 15.000 m2, vindt u een uitgebreid en toonaangevend aanbod van circa honderd leveranciers uit het hogere segment van de interieur- en exterieurbranche.”

 

Voor vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder…