Poobols interieur

Super leuk dat je wil weten wie de drijvende kracht achter POOBOLS interieur is…

Mijn naam is Chayenne Poos en met steun van mijn lieve vriend Martijn Bolsius opende Poobols interieur in oktober 2013 haar deuren. De bijzondere naam is een samentrekking van onze beide achternamen. Martijn is op zakelijk vlak een belangrijke partner en deelt graag mee in creatieve ideeën. Naast creatief ondernemen ben ik een vakspecialist in huisstoffering. In het dagelijks leven ben ik zowel fulltime ondernemer en moeder van 2 heerlijke kids, mijn zoon Nino (12-01-’05) en dochter Fé (27-03-’07).

Gevoel voor inrichten en een liefde voor mode en styling hebben mij altijd al in het bloed gezeten. Elk jaar, liefst vaker, ging mijn kamer totaal op zijn kop om de inrichting te veranderen. Ik had dan al weken in mijn hoofd hoe het plaatje eruit zou komen te zien. Het was dan volop genieten als alles juist stond zoals ik bedacht had! Door mijn studie als grafisch intermediair heb ik mijn interesse voor interieurstyling verder ontwikkeld en verdere interieurstudies gevolgd om mijn hart te volgen. Daarbij heb ik door mijn werkervaring in de projecten wereld en als accountmanager in de interieurbranche veel kennis opgebouwd. En veel ontwikkelingen vanaf de bron mogen ervaren.

Ik vind het bijzonder dat ik mensen kan helpen met wat ik het allerliefst doe; het geven van interieuradvies als woonstylist! Mijn kracht ligt in mijn kennis met enthousiasme en het willen leren kennen van mijn klanten. Het creëren van een fijn thuis voor mijn klanten waarin hun persoonlijkheid naar voren komt. De juiste sfeer bij de mensen vinden…  ik vind het leukste dat er is!  Daarnaast ben ik altijd op zoek naar praktische en creatieve oplossingen waar je zelf nooit aan had gedacht.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact met POOBOLS interieur op voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de voordelen van mijn persoonlijke aanpak.


werkwijze

Poobols is een vakspecialist in gordijnen en raamdecoratie! Een goed advies geven kan natuurlijk het beste bij je thuis waar je de ruimtes toont en vertelt over jouw wensen. Zo kunnen we jouw stijl en smaak beter ervaren. De inrichting en het kleurgebruik in jouw woning is ook van belang om een goed advies te kunnen geven. Zelf inmeten hoef je niet te doen; dit doen wij. Ook het plaatsen nemen we voor je uit handen.

Om een beter idee te krijgen van hoe jouw interieur er straks zal uitzien, lenen wij graag staaltjes van al onze producten aan je uit. Een ideale manier om de weergave van het daglicht op jouw toekomstige raambekleding uit te testen, te vergelijken en te controleren of onze gezamenlijke keuze in harmonie is met de bestaande elementen.

  • Wij luisteren en stellen pasklare raamdecoratie-oplossingen en combinaties voor
  • Wij nemen onze stalen mee om samen te bekijken wat het beste bij jou en de ruimte past
  • Sta voor al je vragen klaar tijdens het project
  • Wij komen bij je inmeten en maken een vrijblijvende offerte
  • Poobols biedt je een uitgebreide garantie
  • Wij hangen jouw gordijnen/raamdecoratie keurig op

Voor vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen. Bel me gerust op 06-24959091

Wij helpen je graag verder…