Raam

HOUTEN JALOEZIËN

H O U T E N  J A L O E Z I Ë N || De must have-raamdecoratie van dit moment…

Houten jaloezieën of horizontale lamellen! De trend naar natuurlijke materialen is ook voelbaar in raamdecoratie. Droom je van een authentiek interieur? Houten lamellen zijn niet alleen mooi en eigentijds. Ze zijn ook praktisch en volledig op maat gemaakt.  Met houten jaloezieën houd je ’s zomers de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Daarnaast zijn houten jaloezieën dankzij hun tijdloze uitstraling en keuze aan beschikbare kleuren, prachtig in zo’n beetje elke interieur.  

Creëer de perfecte ambiance in je huis met een houten jaloezie.

Onze uitgebreide collectie kent veel mogelijkheden. Denk aan Basswood in mat glans, glans, hoog glans, gelamineerd, hoogglans gelamineerd, duotone (hier hebben de randen een afwijkende kleur), bamboo en exotic wood. In deze laatste lijn zijn de unieke details van het hout zelfs nog zichtbaar, de houten jaloezieën zijn een echte sfeermaker. Standaard uitgevoerd met RVS (aluminium) koordknoppen, maar ook te leveren met houten koordknoppen. Een extra accent? Dat kan door het toevoegen van sfeervolle ladderbanden op je houten jaloezie.

Tip: combineer uw houten lamellen met een overgordijn  voor een extra decoratief effect.

Dus zoek niet langer naar de perfecte oplossing om privacy en de perfecte lichtinval in uw woning te combineren. Lamellen of jaloezieën in hout zijn de geknipte oplossing. Van buiten kijkt niemand naar binnen, maar zelf kijk je probleemloos naar buiten en verlies je bijna geen licht. Geen wonder dat houten jaloezieën populair zijn als raamdecoratie in elke ruimte.

Benieuwd naar de ideale raamdecoratie voor uw interieur?  Neem contact   op met POOBOLS interieur voor een vrijblijvende afspraak en ontdek de voordelen van onze persoonlijke aanpak.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply