Raam

PLISSÉ

P L I S S É || een perfecte en decoratieve oplossing…

Op zoek naar elegante, verfijnde raamdecoratie? Kies dan voor plissé-gordijnen of duo-plissé gordijnen. Gracieus in hun eenvoud en de geknipte oplossing wanneer u weinig ruimte hebt boven je ramen.

Plisse

Verrassende vorm van raamdecoratie: plissé-gordijnen

Plissés bestaan uit prachtige stoffen in fijne plooitjes. Maar vergis je niet: een plissé-gordijn lijkt misschien licht en fragiel maar het is heel degelijk en duurzaam. Plissés zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen van transparantie en u bedient ze met een praktisch koordsysteem.

Plissés en duettes zijn zeer geschikt voor alle bijzondere raamvormen; van ronde ramen tot erkers. Plissés en duettes kunnen van boven naar beneden worden bediend, maar ook andersom. Zo combineer je sfeer en decoratie met functionaliteit. Plissés en duettes zijn tegelijkertijd strak en elegant. Deze raamdecoraties laten de ruimte sfeervol tot leven komen en zijn verkrijgbaar in vele prachtige kleuren.

Kom gerust naar onze interieurstudio en beleef de veelzijdigheid van deze raamdecoratie-producten of maak een vrijblijvende afspraak bij je thuis!

Plissé-gordijnen: ideaal voor kleine ruimtes

Opgetrokken plissé-gordijnen nemen door hun fijne afwerking een minimum aan plaats in bovenaan uw raam. Is uw ruimte ook aan de zijkanten beperkt? Kies dan voor een kader met een ‘easy click system’.

 

Afbeeldingsresultaat voor easy click plisse

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply