Raam

 

De bekleding van je ramen is sfeerbepalend en de keuze in raamdecoratie is enorm. Daarom is het belangrijk om goed te weten wat je wilt. Vind je het fijn om naar buiten te kunnen kijken maar ben je wel gesteld op privacy? Houd je van licht en ruimtelijk of juist van warm en romantisch? Voor elke wens hebben wij een passend product dat we precies op maat maken. Naast decoratief kan u raambekleding ook functioneel zijn, denk aan zonwering, verduistering, het reguleren van de lichtinval en het optimaliseren van akoestiek.

Persoonlijke service: van showroom aan huis tot dienst na verkoop

Onze aanpak is op-en-top persoonlijk. En dat gaat verder dan als showroom aan huis. Wij garanderen jou ook een piekfijne plaatsing en een snelle oplossing bij vragen of problemen…

Gordijnen

Er is een enorme keuze in materiaalstoffen en dessins. Wil je klassiek of strak en modern, bij POOBOLS interieur vind je  beslist iets wat bij u en de inrichting van je huis past. Gordijnen zijn prima te combineren met vele soorten raamdecoratie. Wij hebben voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en snel geleverd.

Er zijn verschillende confectiemethoden en ophangsystemen mogelijk. De enkele plooi is een mooie strakke basis; met de enkele retourplooi realiseer je een modern strak mooi vallend gordijn. Een dubbele- of dubbele retourplooi geeft een iets royale look. De Tri-plooi voor het betere klassieke werk. Of ga je voor ingeslagen Ring voor een stoer of landelijk uiterlijk. Snel opkomend is de ” Wave ” confectie, die ervoor zorgt dat het gordijn perfect in de plooi valt. Hier meer over weten? Wij nemen de mogelijkheden graag met je door…

In Betweens; transparantie als decoratieve doorkijk

De naam in betweens zegt het al; in between gordijnen zijn geen vitrages en het zijn geen overgordijnen. De stofdikte van in betweens zit er tussenin. In betweens zijn decoratieve, soepel vallende, voornamelijk transparante stoffen, die uw ramen op een bijzonder fraaie manier accentueren. Met in betweens houd je het lekker licht en ruim in je woning en toch voel je de sfeervolle warmte van gordijnen. Prima te combineren met rolgordijnen of vouwgordijnen in dezelfde of een bijpassende stof.

Plissés en duettes

De vele mogelijkheden van plissés en duettes maakt ze erg geliefd. Plissé betekent: geplooid. De enkele laag stof van plisségordijnen kenmerkt zich dan ook door de plooien die in een zig/zag zijn gevouwen en gestreken.

Duettes zijn dubbele plissés en hebben twee stoflagen, uitgevoerd in een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en energiebesparend zijn. Daarnaast hebben ze een geluiddempende werking. Door de dubbele stoflaag zie je bij duettes geen koorden en koordgaatjes. Je kunt kiezen uit licht doorlatende en verduisterende duetten.

Plissés en duettes zijn zeer geschikt voor alle bijzondere raamvormen; van ronde ramen tot erkers. Plissés en duettes kunnen van boven naar beneden worden bediend, maar ook andersom. Zo combineer je sfeer en decoratie met functionaliteit. Plissés en duettes zijn tegelijkertijd strak en elegant. Deze raamdecoraties laten de ruimte sfeervol tot leven komen en zijn verkrijgbaar in vele prachtige kleuren. Kom gerust naar onze interieurstudio en beleef de veelzijdigheid van deze raamdecoratie-producten

. 

Vouwgordijnen zorgen zowel in traditionele als in moderne interieurs voor een moderne, warme look. In combinatie met overgordijnen vormen vouwgordijnen een uitstekend geheel. Of waarom geen twee vouwgordijnen combineren? De eerste transparante stof laat overdag het licht binnen en de andere in gesloten stof zorgt ‘s avonds voor meer intimiteit.Vouwgordijnen zijn er in alle denkbare stoffen, kleuren en dessins. Een vouwgordijn is praktisch, gemakkelijk te bedienen en decoratief. Niet voor niets een topper onder de raamdecoraties.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn een mooi alternatief voor verticale lamellen, overgordijnen of vitrage. Tevens kun je met paneelgordijnen verschillende ruimtes van elkaar scheiden of u kunt er een wand mee afschermen. Met behulp van de ruime keuze uit paneelstoffen via het kleurenpallet en de vele schuifpaneel mogelijkheden leent een paneelgordijn zich ook uitstekend voor grotere raampartijen bijvoorbeeld als raamdecoratie en zonwering bij een schuifpui. Doordat het paneelgordijn bestaat uit brede verticale panelen die los van elkaar te stylen én te bedienen zijn, creëer je met een paneelgordijn een stijlvol uiterlijk dat optimaal aansluit op uw interieur.  Lastig kiezen? Wij helpen en adviseren je graag.

 

Aluminium jaloezieën

Praktisch is meestal het eerste waar men aan denkt bij aluminium jaloezieën en horizontale aluminium blinds. Maar naast het praktische van de perfecte zonwering is de horizontale aluminium jaloezie ook een prima sfeermaker. Een aluminium jaloezie kent veel mogelijkheden qua kleur en afwerking. Ze zijn in verschillende maatvoering te verkrijgen 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Aluminium jaloezieën zijn een goedkoper alternatief voor houten jaloezieën.

jaloezie-50mm-op-maat-gemaakt

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn in alle denkbare stoffen, kleuren en dessins verkrijgbaar. Ze zijn ideaal voor het temperen van daglicht en je bepaalt zelf de mate van lichtinval door te kiezen uit transparant, semi-transparant of verduisterend. Wilt u vitrage met rolgordijnen combineren dan kies je voor duo rolgordijnen. Duo rolgordijnen zijn ook verkrijgbaar met twee verduisterende stoflagen. Houd je van donkere nachten dan is dit een perfecte keuze.

 

Elektrische bediening; gemak dient de mens

POOBOLS interieur biedt vele soorten raamdecoraties. Naast uitstraling is ook functionaliteit ontzettend belangrijk. Kies je voor bedieningsgemak? Veel van onze raamdecoratie is leverbaar met elektrische bediening. Dat maakt het regelen van je lichtinval nóg gemakkelijker. Meer informatie? Vraag het ons gerust, wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

No Comments

Leave a Reply