DUETTE

D U E T T E || Luxe in een honingraatstructuur…

De vele mogelijkheden van plissés en duettes maakt ze erg geliefd. Plissé betekent: geplooid. Duettes zijn dubbele plissés en hebben twee stoflagen, uitgevoerd in een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en energiebesparend zijn. Daarnaast hebben ze een geluiddempende werking. De exclusiviteit van duette zie je aan de details: de touwtjes die de plooien verbinden zijn compleet onzichtbaar en wanneer je duette helemaal naar beneden rolt krijg je een mooie honingraatstructuur. Je kunt kiezen uit licht doorlatende en verduisterende duetten.

Duettes zijn zeer geschikt voor alle bijzondere raamvormen; van ronde ramen tot erkers. Plissés en duettes kunnen van boven naar beneden worden bediend, maar ook andersom. Zo combineer je sfeer en decoratie met functionaliteit daarbij zijn ze tegelijkertijd strak en elegant. Deze raamdecoraties laten de ruimte sfeervol tot leven komen en zijn verkrijgbaar in vele prachtige kleuren.

Ontdek het effect van de Duette snel in jouw woning en maak een afspraak voor een bezoek met de stalen aan huis ! Je geniet van de exclusieve Poobols-service en kiest gegarandeerd de beste optie voor jouw raamdecoratie.

 

 


Dubbele Duette; hiermee kan je overdag het lichtinval behouden met de transparante stof en voor in de avond trek je de raamdecoratie naar beneden voor een verduisterend effect.