OVERGORDIJNEN

Je kan eindeloos creëren voor het juiste effect van overgordijnen op jouw interieur. Ze verduisteren niet alleen je ruimte, ze geven ook meer privacy en doen veel aan je akoestiek. Bovendien creëren de overgordijnen een gezellige, warme sfeer en zijn ze het visitekaartje van jouw warme interieurstijl.

Overgordijnen op maat, aangepast aan jouw persoonlijke stijl

Benieuwd hoe jouw woonkamer er uitziet na onze make-over? Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan huis. Elke woonruimte is uniek. Daarom vraagt de inrichting van jouw woning een aanpak op maat. Kies je voor een moderne enkele plooi of wave plooi of ga je voor de traditionele vlinderplooi? Aan de hand van stalen en voorbeelden van afgewerkte projecten heb je snel een duidelijk beeld van het sfeervolle resultaat!

Eindeloze combinaties met overgordijnen

Combineer mooi met een andere vorm van raamdecoratie voor een stijlvol eindresultaat. In een landelijk interieur matchen overgordijnen mooi met vouwgordijnen  of transparante rolgordijnen. In een modern interieur maken houten jaloezieën  of paneelgordijnen  het plaatje af.

De mogelijkheden voor overgordijnen zijn eindeloos, de plooi is bepalend voor de sfeer. De juiste keuze maken tussen al dat moois is niet gemakkelijk. Benieuwd naar combinaties op maat van jouw woning? Vertrouw daarvoor op het professionele advies van Poobols interieur. Dankzij onze jarenlange ervaring krijg je een deskundige, persoonlijke service tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis.