Vloer

      Een mooie vloer is bepalend voor de uitstraling van je kamer…

ZACHTE VLOEREN

Tapijt… een streling voor het oog en voor je voeten

Lekker op je blote voeten lopen? Tapijt geeft je vloer een comfortabele en warme uitstraling en zo voelt het ook aan. Tapijt is geluiddempend, heeft een isolerende werking en is verkrijgbaar in alle kleuren en stoffen. Hoogpolig en laagpolig tapijt is te leggen in combinaties van verschillende kleuren.

Warm en stil blijft gewaarborgd als je kiest voor een zacht tapijt voor de slaapkamer, of stevig voor projectgebruik. Poobols interieur biedt de mogelijkheid om met ons stalenpakket bij je thuis te komen, geheel vrijblijvend. Terplekke advies dus!

Karpet… een karaktervolle musthave op elke harde vloer.

Een karpet naar wens? Dat kan. We maken een karpet op maat van een tapijt naar keuze en werken het af zoals jij het wilt; met een band van katoen, leer of met een festonsteek. Vraag ook naar de mogelijkheden van onze karpet leveranciers. Zo krijg je een karpet dat perfect aansluit bij je interieur. Met een slipvast ondertapijt blijft het vloerkleed op zijn plaats en bovendien geeft het extra volume. We hebben ook karpetten in verschillende materialen en dessins.

Jouw trap bekleden?

Is jouw trap aan een opfrisbeurt toe? Dan is het niet per se nodig om hem helemaal af te breken en een nieuwe te plaatsen. Er wordt vaak gekozen voor tapijt op de trappen. Tapijt maakt de kans op uitglijden kleiner en heeft een geluiddempende werking. Tapijt is warm, comfortabel en makkelijk in onderhoud! Een sterk product waar onbekommerd op kan worden geleefd, vele jaren lang. Met de collectie van Poobols interieur zijn de kwaliteiten tapijt uiteraard trapgeschikt om de kwaliteit voor het gebruik op trappen te garanderen.

of misschien een traploper?

Een trap kun je helemaal of gedeeltelijk laten bekleden. Je kunt ook kiezen voor een traploper. Dit is een loper van tapijt die met roedes bevestigd wordt op je trap. Deze populaire trapbekleding is helemaal terug van weggeweest. De traploper geeft je trap een chique en exclusieve uitstraling. Je trap is niet langer alleen functioneel, maar mag absoluut gezien worden. Bovendien is een beklede trap geluiddempend, en dat is wel zo prettig voor je buren.

HARDE VLOEREN

PVC vloeren… de nieuwste trend in duurzame vloeren

PVC vloeren zijn de nieuwe trend. De PVC vloeren zijn verkrijgbaar in vele kleuren en dessins. Het grote voordeel van een PVC vloer is dat de vloer slijtvast en onverwoestbaar is. Daarnaast is de PVC vloer gemakkelijk in onderhoud en bestand tegen stoten, krassen, zonlicht en vlekken. Een stille, duurzame vloer waar je vele jaren plezier van hebt. Een PVC vloer wordt keurig afgewerkt met een fraaie, bijpassende plint naar keuze. Geschikt voor alle vertrekken in je woning, maar ook uitermate geschikt voor kantoren, winkels en horecagelegenheden.

The Rigid

Met The Rigid tover je snel elke ruimte om tot een ware beleving. Het plaatsen van een vloer is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je kunt jouw vloer direct installeren over een bestaande vloer of een vloer met kleine oneffenheden. Door het unieke Uniclick systeem is lijm niet meer nodig.

Deze veelzijdige vloer, geschikt voor elke leefruimte, is voorzien van duurzame en waterdichte kwaliteiten, waardoor u kunt genieten van veel gebruiksgemak.

Vinyl vloeren… een fluisterzachte topper met uitstraling

De collectie vinyl vloeren is zeer verrassend en verkrijgbaar in mooie, niet van echt te onderscheiden, hout- en tegeldessins en in veel trendy kleuren. Vinyl vloeren zijn duurzaam door de sterke toplaag en bovendien zeer onderhoudsvriendelijk en zeer vochtbestendig. Een prima alternatief voor laminaat. Een groot voordeel is dat de vinyl vloer geluiddempend is, dit in tegenstelling tot laminaatvloeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de combinaties met raambekleding op maat van jouw woning? Vertrouw daarvoor op het professionele advies van Poobols interieur. Dankzij onze jarenlange ervaring krijg je een deskundige, persoonlijke service tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bij je thuis.