VOUWGORDIJNEN

Vouwgordijnen: raamdecoratie voor elk interieur

Raamdecoratie die het beste van twee werelden combineert door hun strakke lijn en gezelligheid… Vouwgordijnen bieden verschillende mogelijkheden, zowel in traditionele als in moderne interieurs voor een stijlvolle en warme look. In combinatie met overgordijnen vormen vouwgordijnen een uitstekend geheel. Of waarom geen twee vouwgordijnen combineren? De eerste transparante stof laat overdag het licht binnen en de andere in gesloten stof waardoor het ‘s avonds zorgt voor meer intimiteit

Strakke afwerking, warme look: de troeven van uw vouwgordijn

Op zoek naar het perfecte vouwgordijn? Dan ben je er vast van overtuigd dat een strakke lijn de grootste troef is van jouw raamdecoratie. Dankzij onze hoge kwaliteitsnorm en kennis van zaken ben je zeker van verfijnde, technische details. Zo raden wij synthetische stoffen met een natuurlijk look aan en beschikken onze vouwgordijnen over een extra veersysteem in de buisjes, dit geeft een ultrastrak effect.

Ook benieuwd hoe dit totaalconcept in jouw interieur past? Tijdens een vrijblijvend bezoek aan huis ontdek je dit van dichtbij!

Vouwgordijnen: ruimtebesparend en in grote afmetingen

Woon je in een moderne, strakke woning met grote glaspartijen? Dan zijn vouwgordijnen de perfecte keuze! Poobols interieur levert namelijk vouwgordijnen tot maar liefst 10 meter breed en 6 meter hoog. Voor de plaatsing heb je enkel bovenaan jouw raam wat ruimte nodig.

Mag het nog strakker en moderner? Bekijk dan zeker ook onze rolgordijnen.